Nyelvvizsga ONLINE jelentkezés

A BME NYELVVIZSGA KÖZPONT KÉRÉSE, HOGY A NYELVVIZSGÁRA VALÓ JELENTKEZÉS ONLINE TÖRTÉNJEN. ONLINE JELENTKEZNI ITT LEHETSÉGES!

Nyelvtanári Ösztönző Rendszer


Ön a sikerünk kulcsa! Jól tudjuk, hogy a stabil, biztos alapokon fekvő tudáshoz vezető út a kiváló tanárokon keresztül vezet. Legyen Ön is szakmai partnerünk. Regisztráljon az ország első nyelvvizsga- felkészítő tanári adatbázisában, hogy mindenről első kézből informálhassuk! Osztozzunk a sikerekben! BME Nyelvvizsga, ahol a tudás garancia. Fiatalos lendület, tradíció, minőség és szakmai hitelesség egy helyen.

Online jelentkezés


Online jelentkezéskor a jelentkezési lapon az e-mail cím kitöltése kötelező. A vizsga jelentkezés akkor lesz aktív, ha a vizsgadíj+szervezési díj átutalásra kerül, melyről az igazolást a terplan@terplanszki.hu email címre kérjük megküldeni. Ennek megküldését követően minden jelentkezőt megadott e-mail címen értesítünk. Online jelentkezésnél kérünk mindenkit, hogy a személyi okmányokban szereplő adatokkal regisztráljon.

 

Egyedi eljárás:

Amennyiben valaki egyedi eljárás keretein belül szeretne vizsgázni, a jelentkezési határidő végéig, a jelentkezéssel egyidőben köteles elektronikusan elküldeni a szakvéleményt és az eljárás módjára vonatkozó kérvényt.

Ha a vizsgázó a dokumentumait hiányosan vagy határidőn túl küldi el, nem fogadjuk az egyedi eljárásra érkező kéréseket.

 

A vizsgára a terembeosztás és a vizsga időpont megtekintés ITT.

 

A vizsgadíjat befizetheti az alábbi módon:

 

    • Banki átutalás: - a BME vizsgadíjat (mely a vizsgadíj+szervezési díj összege) 10201006-50160673 számlaszámra kell utalni, a Kedvezményezett neve: Terplán Zénó Ferences Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola, és a Közlemény rovatba a vizsgázó nevét, a nyelvvizsga nyelvét és szintjét kell beírni. 

 

 

 

ALAPFOK

KÖZÉPFOK

FELSŐFOK

SZERVEZÉSI DÍJ

A (szóbeli)

11.500 Ft 13.500 Ft 15.500 Ft + 2.000 Ft

B (írásbeli)

12.500 Ft 17.500 Ft 18.500 Ft + 2.500 Ft

C (komplex)

21.500 Ft 27.500 Ft 29.500 Ft + 3.500 Ft

 

NYELVVIZSGÁRA TÖRTÉNŐ ONLINE JELENTKEZÉS JELENLEG ITT LEHETSÉGES!

 A vizsganaptár elérhető ITT.

Generálási idő: 0.01 másodperc
374,965 egyedi látogató