Nyelvvizsga ONLINE jelentkezés

A BME NYELVVIZSGA KÖZPONT KÉRÉSE, HOGY A NYELVVIZSGÁRA VALÓ JELENTKEZÉS ONLINE TÖRTÉNJEN. ONLINE JELENTKEZNI ITT LEHETSÉGES!

Nyelvtanári Ösztönző Rendszer


Ön a sikerünk kulcsa! Jól tudjuk, hogy a stabil, biztos alapokon fekvő tudáshoz vezető út a kiváló tanárokon keresztül vezet. Legyen Ön is szakmai partnerünk. Regisztráljon az ország első nyelvvizsga- felkészítő tanári adatbázisában, hogy mindenről első kézből informálhassuk! Osztozzunk a sikerekben! BME Nyelvvizsga, ahol a tudás garancia. Fiatalos lendület, tradíció, minőség és szakmai hitelesség egy helyen.

Székelyfölddel ismerkedtünk

Hírek képei: figura_kicsi.pngIskolánk tizenöt diákja Molnár József igazgató úr és két kísérőtanár társaságában öt napot tölthetett el Erdélyben a Határtalanul! program keretében. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által támogatott együttműködésnek köszönhetően a Szentegyházi Gábor Áron Iskolaközpont tanulóival, pedagógusaival, az ott folyó oktató munkával is lehetőségünk volt megismerkedni. A 10-11. évfolyamos, informatikai, illetve közgazdasági képzésben résztvevő tanulóink az erdélyi gyerekekkel háromnyelvű román-magyar-angol közgazdasági kisszótárt készítenek. A két iskola kölcsönös bemutatkozása, tanórák látogatása mellett további tartalmas és érdekes programokon vehetett részt csoportunk. Látogatásunk idejére esett a március 15-i nemzeti ünnepünk, melyről Székelyföldön is méltó módon emlékeztünk meg a helyiekkel együtt. Jártunk a segesvári várban, több Petőfi-emlékhelyen, eljutottunk az ezeréves határhoz Gyimesbükkre, voltunk Csíkszeredában is. Székelyudvarhelyen az Info Press Group korszerű nyomdájában az újság- és szórólapkészítés rejtelmeivel ismerkedhettünk meg. Megtekintettük a szentegyházi Iskolamúzeumot, ahol a régi idők berendezéseiből, taneszközeiből állítottak össze érdekes tárlatot. Emlékezetes zenés-táncos esten barátkoztak egymással a jászberényi és szentegyházi fiatalok, akik a viszontlátás örömével köszönhettek el egymástól, hiszen április közepén majd a tanulmányút folytatása következik, amikor Jászberényben fogadjuk a székelyföldi diákokat és pedagógusokat.
Köszönet a sikeres pályázatért sokat dolgozó Molnár Zsófia tanárnőnek!

Szívekben őrzött, határtalan élmények

Hírek képei: figura_kicsi.pngA terplános diákok márciusban tett erdélyi utazása után egy hónappal akkori vendéglátóink látogattak el hozzánk. Április 17-én érkezett Jászberénybe a Gábor Áron Iskolaközpont tizenöt tanulója, akik folytatták és befejezték a mi csapatunkkal közösen a székelyföldi Szentegyházán elkezdett szakmai programot is. A román-magyar-angol közgazdasági szótár elkészítése és intézményünk épületeinek megtekintése mellett jutott idő bejárni városunk nevezetességeinek jórészét. A jászok történelmét a Múzeum és a Látogatóközpont kiállításain ismerhették meg vendégeink, a felújítási munkálatok közben is lehetőség nyílt belülről megcsodálni a Nagytemplomot. Itt tartózkodásuk ideje alatt kirándulást tettek Budapestre, a tartalmas nap során a Budai vár, a Lánchíd, a Nemzeti Múzeum és a Parlament épülete is az úti célok között szerepelt, az Országházban a Szentkoronát is láthatta a csoport. Jászberényi program volt még az Állatkertben tett séta, és az uszodában egy kellemes fürdőzés. Sisa József gyönyörű környezetben lévő művésztelepén a tűzzománc alkotások megszületésének folyamatával is megismerkedhettek a szentegyházi diákok. A búcsúesten az önfeledt szórakozásé volt a főszerep, apró ajándékok, beszélgetés, tánc, közös fotók, majd elköszönés következett.

 

A Határtalanul! programnak és a pályázat sikeréért sokat dolgozóknak köszönhetően maradandó élményekkel lettek gazdagabbak az anyaországi és az erdélyi fiatalok.

Generálási idő: 0.04 másodperc
382,793 egyedi látogató