A nyíltnap elmarad

Kedves pályaválasztó diákok! Kedves Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Iskolánk által meghirdetett nyílt napok, a járvány berobbanása miatt elmarad.Telefonos egyeztetés alapján, egyénileg kísért Iskola bemutatása lehetséges.

Tovább...

Sikeres Pénz7!

2021.március 1-5 .között került sor a Pénziránytű Alapítvány által szervezett Pénz7-re, melyen iskolánk tanulói is részt vettek. A jelenlegi korlátozó intézkedések figyelembevételével, online formában valósultak meg a szakmai előadások, beszélgetések.Hálásan köszönjük az önkéntes vendégelőadóink- kereskedelem-marketing területen dolgozó szakember illetve a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai-  hasznos prezentációit, mellyel színesítették a Pénz7 tanóráit!

Tovább...

Pénz7 a Terplánban!

Ebben a tanévben 2021.03.01-05.között kerül megrendezésre a Pénz7 , melyhez iskolánk is csatlakozott! Magyarország 2015-ben csatlakozott először az Európa szerte közel 30 országban egy időben zajló European Money Week kezdeményezéshez. A program célja, hogy már fiatal kortól segítse a pénzügyek iránt érdeklődő diákokat ismereteik bővítésében, és felhívja a figyelmüket a mindennapi pénzügyi tudatosságra. Szakmai programoktól…

Tovább...

Február 1-ig meghosszabbítják a korlátozó intézkedéseket

Február 1-jéig meghosszabbítja a kormány a korlátozó intézkedéseket Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentése szerint. A kormányfő a Kossuth Rádiónak adott interjúban arról beszélt: amíg nincs elég oltóanyag, addig olyan életre kell berendezkednünk, amilyenre ilyenkor lehet. Így megfogadják az operatív törzs javaslatát, a középiskolákban online oktatás lesz továbbra is.

Tovább...